hellu

Ja inatt så sov Mimi knappt något, hon har hosta. Hon vaknade jätte många gånger av hostan och bara gråter :( Tycker såå synd om henne. Hon har haft hosta förut men det lät inte som nu. Men jag ska snart till Bvc, måste få ett recept på hostmedicin till barn. Jag har också hosta och tar hostmedicin men det hjälper inte :/ Usch hatar hosta! 
Men nu sover hon iaf, hon vaknade kl 8 men var bara trött och gnällig och ville inte ha sin älskade gröt. Ska ringa hennes Bvc sköterska nu.

Hörs!

♥ Min söta bebis ♥


LÖRDAG

Idag så vaknade vi kl 11 :D Skönt! Sen så har vi inte gjort nått speciellt faktiskt lagat mat och bara varit hemma. Jaa ska ladda upp bilderna till datan nu och snart ska jag lägga ut dom här.


Min Vackra Prinsessa ♥


hejhej

Ja idag har jag faktiskt varit för upptagen och inte kunnat blogga! 
Men jag har iallafall tvättat kläder och sånt.Och tagit en massa bilder på Mimis saker från Irak så imorgon kommer dom upp på bloggen :)
Ja idag har mina föräldrar och syskon varit hos oss en stund , dom var och handlade så dom kom förbi :)
Justja jag beställde 100 bilder på Fujidirekt.se för bara 29 kr ( frakten ) ! Glömde och säga det med det är slut nu på erbjudandet. :/ Men dom kom iaf idag, superfina! 

Men ska sova nu är jätte trött! Gonatt ♥

Min söta busunge :) ♥


HEJHEJ!

Vi vaknade kl halv tio idag och sen fick jag en jättegod frukost av mannen :) Och mimi åt gröt , hon äter bara gröt typ?? Nu har jag tagit på henne en jätte fin klänning som jag köpte förra veckan (?) . Men jag ska lägga in lite nya bilder idag, och på klänningen! Men nu ska jag byta om sen åker vi mot Tumba! ♥

Mitt
♥♥


sorry..

Hej! Förlåt för dålig uppdatering!! :/ Har faktiskt inte haft tid!! Jag hade iaf en underbar födelsedag! Min mamma bakade en jätte god tårta till mig som det står mitt namn på :D Tack mamma! 
Hon är verkligen världens bästa mamma ♥ :) Sen så fick jag en massa presenter :)
Här är iaf en bild på tårtan, fin va? :)


Och jag lovade att visa en bild på Mimis klänning så här är en bild på den!
Fast den gör sig inte rättvis på bilden! :/  Men Mimi är ju supergullig ♥♥:D



20 år

Jahaja nu blev man 20 år (1 feb), känns ....konstigt?? :S Hehe men det känns konstigt varje år tycker jag :P

Ja idag har jag iallafall inte gjort så mkt bara varit hemma och typ städat lagat mat , stekt laxfile det var supergott! Och sen mot kvällen så såg jag på film , 'I love you Beth Cooper' den var sådär...tips på film?? :D
Maryam mår bra fast jag tror att hennes tänder är på gång dom två uppe..hon har ju två nere. Hon håller nästan på att krypa men inte riktigt än hehe men hon försöker stackarn! :)

Imorgon ska vi till tumba tror jag, sen vet jag inte vad som händer vi får se för just nu är jag super trött :/ 

Men vi hörs imorgon då ska sova nu!! Gonatt!


RSS 2.0